CSALÁDI ÉS BABA FOTÓ ÉS VIDEÓ CSOMAGAJÁNLATOK

CSALÁDI ÉS BABA FOTÓ ÉS VIDEÓ CSOMAGAJÁNLATOK

CSALÁDI ÉS BABA FOTÓ ÉS VIDEÓ PÉCS ÉS KÖRNYÉKÉN

Professzionális fotókat és videókat készítek a család apraja-nagyjáról, akár az otthonotokban, akár Pécsen a ministúdiómban vagy egy külső választott helyszínen. Évszaknak és ünnepeknek megfelelő kellékek állnak rendelkezésre a fotózások során. A baba fotó készítését külön kezeljük a családi fotózástól, mivel a teljesen más kellékekre van szükség és a fotózás hossza is eltér.

Hiába áll rendelkezésre manapság, mindenkinek 20 megapixel kamerás telefonja, vagy kompakt digitális fényképezőgépe, mégis nagyon nagy különbség van a professzionális módon készült képek és az amatőr módon készített fotók minősége között.

Lehetőség van fotókönyv, naptár…stb szerkesztésére, általatok választott nyomdában történő elkészítésére, így csak egy szerkesztési díjat számolunk fel. Leginkább a Fotoplust és a cewet ajánljuk, ahol ünnepek környékén igen kedvezményes árakkal találkozhattok.

Családi fotózás

A családi fotózás az évszaknak megfelelő háttér előtt történik, de akár lehet kültéren is, a kedvenc helyszíneteken vagy otthonotokban, saját környezetetekben. De akár egy családi rendezvényt is megörökíthetünk, pl.: a nagyi 90. szülinapját.

Ti választhatjátok ki a fotókat a nyers képek közül.

Ára: 2000 Ft/Fotó*

*Minimum választható fotó mennyisége 10db fotó/1 óra rendelkezésre állás. Útiköltség Pécsen belül díjmentes.

Családi videó

Családi videók készítése egyre jobban elterjed, hisz ez a legalkalmasabb módja egy-egy családtag megörökítésének. A videóban jól látszanak a gesztusok, a fintorok és a reakciók, amiket a fotó sosem fog visszaadni. Leginkább szülinapok, nagyobb családi ünnepekre javaslom, de ajándékba is készítettünk már nagymamának, amikor is a családtagok a nagymama kedvenc pécsi helyszíneiről üzentek neki, egy zenés klip alatt.

családi video csomag

– átadott videók: egy teljes hosszúságú vágott esemény felvétel és egy zenés klip.

– Ára: 10 000 Ft/óra rendelkezésre állás (1-3 óránál hosszabb rendelkezésre állás esetén kedvezményes egyedi ajánlat kérhető)

– Vágás 10 000 Ft-tól

Baba fotó

Baba fotó készítés nem egyszerű feladat, de a végeredmény megéri a fáradozásokat. Rendelkezésre állnak kellékeink a tökéletes fotók elkészítésére pl.: óriás maci és zenélős játékok, plédek… Lehetőség van arra is, hogy a Ti otthonotokban készítsük el a fotókat, így a picit a lehető legkevésbé zavarjuk, meg a napi rutinjában.

Ára: 2000 Ft/Fotó*

*Minimum választható fotó mennyisége 10db fotó/1óra rendelkezésre állás. Útiköltség Pécsen belül díjmentes.

Baba videó

Baba videó mostanában kevésbé közkedvelt, pedig egyetlen fotó sem adja vissza, olyan pontosan a kis csöppség személyiségét, viselkedését és természetét, mint a videó. Lehetőség van professzionális videó készítésére az otthonotokban.

baba videó csomag

– átadott videók: egy teljes hosszúságú vágott esemény felvétel és egy zenés klip.

– Ára: 10000 Ft/óra rendelkezésre állás (1-3 óránál hosszabb rendelkezésre állás esetén kedvezményes egyedi ajánlat kérhető)

– Vágás 10 000 Ft-tól.

Add Comment

X