Esküvőszervező Pécs: Szükségünk van esküvőszervezőre?!

Esküvőszervező Pécs: Szükségünk van esküvőszervezőre?!

Hogyan döntsük el, hogy szükségünk van-e rá: “Esküvőszervező Pécs”

Az eljegyzést követően sokan beírják a keresőbe: “Esküvőszervező Pécs” és azt tapasztalják, hogy több oldalon keresztül megjelennek a pécsi esküvőszervezők honlapjai. Azt tapasztalhatjátok, hogy az esküvő szervezők jó része a dekoros és a virágos is. Így igen kaotikus az egész. A fotók alapján kiválaszt pár esküvőszervezőt az ember, akiktől kér egy árajánlatot. (Mert persze nincs ár, hisz minden esküvő “egyedi”), mert hát tudni kell a helyszínt és a fotóst, vagy amit már lefixáltatok…stb (ami alapján behatárolják, hogy kb. mennyit szánsz az esküvőre és ez alapján mondanak egy árat). Az kapott árajánlattól senki se essen kétségbe!

Ha fogalmatok sincs, miből áll egy esküvő megszervezése, de anyagilag nem engedhetitek meg Magatoknak vagy csak nem költenétek esküvőszervezőre, akkor higgyétek el, meg tudjátok oldani! Sok időt visz el a szervezés. De a végén tényleg úgy fogjátok érezni, hogy az a Ti esküvőtök és nem csak egy buli amin, részt vesztek. Sok könyv foglalkozik ezzel a témával és a neten is rengeteg segítséget kaphattok, de a már felkért szolgáltatók is szívesen adnak tanácsokat teljesen ingyen!

Azzal is sokszor találkozhattok, hogy az esküvő szervező sokszor a dekoros és a dekoros a virágos is, na meg a világítást is megoldja. Ha van időtök utána járni, akkor nem javaslom! Ha a közvetlen szolgáltatót keresitek fel (virágos, zenekar vagy fotós), akkor sokat spórolhattok (százezreket), mert nem teszi rá a hasznát még egy személy.

De vannak olyan helyzetek, amikor érdemes felfogadni:

  • ha nincs időnk a szervezésre. Azzal számolni kell, hogy heti pár órát igénybe fog venni.
  • ha nem ismerjük a környéket! A környékbeli szolgáltatókat nem ismerjük, így könnyen választhatunk nem megfelelő embert
  • ha nem lakunk a helyszín közelében. Ilyen esetben nehéz lenne kiválasztani a helyszínt és személyesen beszélni az összes szolgáltatóval.
  • ha nekünk minden mindegy. Vannak ilyen típusú emberek, akiket nem hoz lázba a saját esküvőjük, mégis szeretnének költeni rá. Ők sok kellemetlenségtől megkímélhetik Magukat!

Add Comment

X