Esküvő blog I.: Pár szó arról, hogy miről is fogok írni

Esküvő blog I.: Pár szó arról, hogy miről is fogok írni

Esküvő blog I.:

Már 2005-óta mozgok az esküvők világában, így viszonylag nagy tapasztalattal rendelkezem. A célom, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy az esküvőtök tökéletes legyen és ez meg is legyen örökítve! Amivel foglalkozok: elsősorban videó és esküvői fotó Pécs és környékén. A további napokon operatőrként és fotósként dolgozom: termék fotózás, promóciós kisfilmek készítése. Csapatommal teljes körű online marketing szolgáltatást nyújtunk: honlap készítése, facebook, instagram üzemeltetése és az ehhez szükséges fotók és videók elkészítése.

A legfontosabb, hogy a képeken és a videókon a Ti személyiségetek és stílusotok tükröződjön vissza!

Én nem küldök ki „tanulókat” Magam helyett (ha egy jobban fizető esküvő „bejönne”), a vicces fotó kellékeim nem két papírbajuszból állnak, nem kérek 50000Ft-ot egy fotókönyvért (amit 12000Ft ért csináltattam a cewe-nél*) és nem az esküvőszezon 4 hónapjából akarok megélni!

A blogomban további tanácsokat olvashattok az esküvő szervezésével kapcsolatban (spórolási tanácsok, szolgáltatókról, az évszak kiválasztása… stb.). Pécsre és környékére további, hely specifikus információkat és segítségeket is tartalmaz.

Esküvő blog I.: Pár szó arról, hogy miről is fogok írni

Rengeteg esküvőn vagyok túl, de először tavaly szembesültem az esküvőszervezés nehézségével, amikor is a saját esküvőnket kellett levezényelni. Meglepődtem, hogy a számomra triviális dolgok egy esküvő szervezésével kapcsolatban, mennyire nem ismertek a párom számára, aki nem ezen a szakterületen dolgozik. Persze ilyen esetben egy esküvőszervező nagy segítség lehet, de nem mindenki engedheti meg magának. Amúgy is, egy „olcsóbb” (még így is méregdrága) esküvő esetén, ahol nem 500 főt kell ültetni/szállásolni/szállítani, egy halandó embernek is boldogulnia kellene.

Ezért úgy döntöttem, hogy ebben blog-ban, leírom tanácsaim, tapasztalataim. Ezzel segíteni szeretnék minden kedves párnak, akik még a nagy nap előtt állnak. Én Pécsi vagyok így a legtöbb tapasztalatom a dél-dunántúlról származik így lesz néhány hely specifikus dolog. Az itt leírtak az én tapasztalataim, az én ízlésemnek felel meg. De sose felejtsük el, hogy mindenki más!

Azt gondolom, az itt leírtak lépésről lépésre segíteni fognak egy esküvő megszervezésében! 

VIDEÓ ÉS FOTÓ: ESKÜVŐI CSOMAGAJÁNLATOK 2021 – Az Ország egész területén

Megnézem
X