Beltéri esküvői fotózás Pécs – Hogyan készüljünk az esős napra

Beltéri esküvői fotózás Pécs – Hogyan készüljünk az esős napra

Beltéri esküvői fotózás – Pécsen és a környéken

Pécsen több olyan beltéri esküvői fotózás alkalmas helyszín van, amely alkalmas lehet beltéri fotózásra. Volt hogy az első randi helyszínén egy kávézóban fotóztunk, vagy egy hotelben, Kodály központban, üvegházban, múzeumban…stb De mire is kell figyelni?!

Nyitvatartási idő

Beltéri fotózás esetén sokkal kötöttebb a helyzetünk, mert alkalmazkodni kell a nyitvatartási időhöz, ami sok esetben délután 4-5 óráig tart és az is előfordul hogy szombat vasárnap nem elérhetőek ezek a helyek. Ha az utolsó pillanatban döntötök úgy, hogy keressünk eső helyszínt akkor a nyitvatartási idő már lehet nekünk nem lesz jó vagy a fodrásznak, sminkesnek. Így először a szolgáltatókkal kell egyeztetni, hogy mi is jöhetne szóba.

Helyszín költsége

Emellett sok helyen fizetni is kell, de ez a pulsz költség sokszor megéri. Itt nem feltétlen csak a belépő jegy árára kell gondolni. Ezek a helyek sokszor jóval magasabb összegeket kérnek el, ha fotózni szeretnénk cserébe plusz helyszíneket is biztosítanak az árban. Az összeg Pécsen akár 10000-15000Ft is lehet óránként.

Helyszín

Pécsen több különleges étterem és kávézó is található, különleges berendezésekkel. A helyel mindig előre egyeztetni kell, hogy hozzájárulnak e és hogy melyik napszakot ajánják, amikor a lehető legkisebb a forgalom és legkevésbé zavarunk.  Több esetben fotóztunk Hotelszobában vagy apartmanban. Ilyenkor általában nem szükséges egy teljes nap árát kifizetni, hanem elég a töredékét. nyári szezonban ez a lehetőség nagyon leszűkül, Hiszen ezek a szobák mind ki vannak adva főszezonban.  Pécsen még szóba jöhet a Kodály központ, színház, Zsolnay negyed és további múzeumok és kiállítótermek. Ezekkel a helyekkel is előre le kell egyeztetni és változó sikerességgel lehet bejutni. Egy hétfői fotózás esetén, vasárnap már nem lehet leszervezni.

B terv

B terv esetére mindig érdemes leegyeztetni a ruhaszalonnal előre, hogy a hétfői fotózást át lehessen tenni keddre. Általában bele szoktak menni, hogy csak kedden este vagy szerda kora reggel kelljen visszavinni a ruhát.

 

 

 

Csomagajánlataink

 

 

X