Natur Hotel Kövestető – Esküvő az erdő közepén

Natur Hotel Kövestető – Esküvő az erdő közepén

Natur Hotel Kövestető

Natur Hotel Kövestető egy gyönyörű esküvői helyszín az erdő közepén

Hosszúhetény és Zobákpuszta között fekszik   Kövestető, 465m magas csúccsal, Pécstől mindössze 16km távolságra. Az igényesen kialakított szobák megfelelő helyszínt biztosítanak a készülődésre. A Hotel az erdő közepén található, így a kreatív fotózáshoz sincs szükség messze menni. Ez egy kitűnő választás az erdő szerelmeseinek. A hotel akár 100 fős esküvő megrendezésére is alkalmas. Ezeken felül grillezési lehetőség, különterem, sminkszoba, rendezett park és elegendő parkoló áll helyben rendelkezésre. A szobákban a távoli vendégeket is kényelmesen el lehet szállásolni.

Manapság nagyon divatos kültér polgári szertartásnak is könnyű helyet választani a hotel gyönyörű parkjában. A nagy fák árnyékot biztosítanak, így akár egy meleg nyári napon sem kell hőségriadó miatt aggódni. Eső esetén a hotel belső terei közül könnyen találunk a szertartásnak megfelelő helyszínt.

Megálljatok, kik halkan jártok itt,
A fák alatt, ti kedvesek.
Kik értitek az erdő titkait,
Rám nézzetek.
Párommal én az erdő ünnepén,
Szentséges édes alkonyon,
Csendben, harmatban, lilán és üdén
Harangozom.”

(Sík Sándor: Harangvirág)

Többnapos esküvő esetén kifejezetten jó választás lehet. A vendégek könnyen kitölthetik a a szabadidejüket. A hotelhez van medence, teniszpálya és több túraútvonal  is indul. A közelben van a Kövestetői kilátő, ami egy gyönyörű kirándulási lehetőség de akár a kreatív fotózáshoz is biztosíthat helyszínt. A kilátóból szép panoráma nyílik a környékre. Láthatjuk a közeli fonolit bányát, Pécset a Misina-tetővel, délfelé a teljes Villányi-hegységet. Kelet felé látható a Mecsek legmagasabb pontja a Zengő.

 

 

Csomagajánlataink

 

 

X