Esküvő Bükkösd – fotózás az Ökoparkban

Esküvő Bükkösd – fotózás az Ökoparkban

Csomagajánlataink

Esküvő Bükkösd mint esküvői helyszín – Ökopark Bükkösd

Ami jellemzi: gyönyörű természetközeli hely, lankás dombok, romantikus naplemente, pajta,

Készülődés: A Hubertus vendégházban gyönyörű elhelyezkedésű, nagy ablakos tágas szobák találhatóak.

Kreatív fotózás: A helyszínen rengeteg lehetőség van a dombok között és erdős részt is könnyen lehet találni. Mi esetünkben sajnos csak egy óra jutott rá de így is könnyű volt elkészíteni a megfelelő mennyiségű képet. A közelben még rengeteg kis ékszerdoboz található, mint például Kán, ahol szinesebbé lehetne tenni a kreatív galériát.

Szertartás: Egy hatalmas fa árnyékában a szabadban

Bükkösdön két lakodalom helyszín található. Az egyik egy pajtába a másik a Galagonya étterem területén. Mindkettőnek megvan a maga romantikája. Jelen esetben ez utóbbira esett a pár választása.
Szállás: van bőven 🙂
Benyomásunk: Szeretjük, mert a gyönyörű környezetben könnyebb jó képeket készíteni. Mivel egy helyszínen megvan a szertartás-lakodalom-szállás, így a vendégek sem fáradnak el az utazásban és aggódniuk sem kell a hazajutás miatt. Az ételek finomak. A pajtát direk rendezvény helyszínekhez alakították ki, gyönyörűen fel lehet díszíteni ez nagyobb létszámhoz is alkalmas. Galagonya étterem romantikus helyszín és amely teraszával a kültér hangulatát is megadja. A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek finomak. Egyszóval Esküvő Bükkösd jó döntés  🙂

 

X