Gyerek Fotó és Videó Pécsen és Környékén

Gyerek Fotó és Videó Pécsen és Környékén

CSALÁDI ÉS GYEREK FOTÓ ÉS VIDEÓ PÉCS ÉS KÖRNYÉKÉN

család, baba és gyerek fotó és videó

Professzionális fotókat és videókat készítek a család apraja-nagyjáról, akár az otthonotokban, akár Pécsen a ministúdiómban vagy egy külső választott helyszínen. Évszaknak és ünnepeknek megfelelő kellékek állnak rendelkezésre a fotózások során. A baba fotó készítését külön kezeljük a családi fotózástól, mivel a teljesen más kellékekre van szükség és a fotózás hossza is eltér.

Hiába áll rendelkezésre manapság, mindenkinek 20 megapixel kamerás telefonja, vagy kompakt digitális fényképezőgépe, mégis nagyon nagy különbség van a professzionális módon készült fényképek és az amatőr módon készített fotók minősége között.

Lehetőség van fotókönyv, naptár…stb szerkesztésére, általatok választott nyomdában történő elkészítésére, így csak egy szerkesztési díjat számolunk fel. Leginkább a Fotoplust és a cewet ajánljuk, ahol ünnepek környékén igen kedvezményes árakkal találkozhattok.

 

Család és gyerek fotó

A család és gyerek fotózás az évszaknak megfelelő háttér előtt történik, de akár lehet kültéren is, a kedvenc helyszíneteken vagy otthonotokban, saját környezetetekben. De akár egy családi rendezvényt is megörökíthetünk, pl.: a nagyi 90. szülinapját.

Ti választhatjátok ki a fotókat a nyers képek közül.

Ára: 950 Ft/Fotó*

*Minimum választható fotó mennyisége 10db fotó/1 óra rendelkezésre állás. Útiköltség Pécsen belül díjmentes.

 

Családi videó

Családi videók készítése egyre jobban elterjed, hisz ez a legalkalmasabb módja egy-egy családtag megörökítésének. A videóban jól látszanak a gesztusok, a fintorok és a reakciók, amiket a fotó sosem fog visszaadni. Leginkább szülinapok, nagyobb családi ünnepekre javaslom, de ajándékba is készítettünk már nagymamának, amikor is a családtagok a nagymama kedvenc pécsi helyszíneiről üzentek neki, egy zenés klip alatt.

 

családi video csomag

– átadott videók: egy teljes hosszúságú vágott esemény felvétel és egy zenés klip.

– Ára: 10000 Ft/óra rendelkezésre állás (1-3 óránál hosszabb rendelkezésre állás esetén kedvezményes egyedi ajánlat kérhető)

 

Baba fotó

Baba fotó készítés nem egyszerű feladat, de a végeredmény megéri a fáradozásokat. Rendelkezésre állnak kellékeink a tökéletes fotók elkészítésére pl.: óriás maci és zenélős játékok, plédek… Lehetőség van arra is, hogy a Ti otthonotokban készítsük el a fotókat, így a picit a lehető legkevésbé zavarjuk, meg a napi rutinjában.

Ára: 1000 Ft/Fotó*

*Minimum választható fotó mennyisége 10db fotó/1óra rendelkezésre állás. Útiköltség Pécsen belül díjmentes.

 

Baba videó

Baba videó mostanában kevésbé közkedvelt, pedig egyetlen fotó sem adja vissza, olyan pontosan a kis csöppség személyiségét, viselkedését és természetét, mint a videó. Lehetőség van professzionális videó készítésére az otthonotokban.

 

baba videó csomag

– átadott videók: egy teljes hosszúságú vágott esemény felvétel és egy zenés klip.

– Ára: 10000 Ft/óra rendelkezésre állás (1-3 óránál hosszabb rendelkezésre állás esetén kedvezményes egyedi ajánlat kérhető)

X